Een notaris helpt u bij het starten van een bedrijf, het oprichten van een besloten vennootschap (B.V.), fiscale aspecten - zakelijk en privé - en bij het fiscaalvriendelijk schenken, het opstellen van huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten en het aangaan van een geregistreerd partnerschap. Voor het verstrekken van nadere informatie maken wij graag tijd voor u vrij. Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Heeft u een eigen bedrijf of bent u startende ondernemer? Dan is het goed om eens stil te staan bij de keuze van uw bedrijfsvorm. Besloten vennootschap (bv), eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof), maatschap: wat past het beste bij u en uw onderneming? Doe hier een test in 3 minuten om te bepalen welke bedrijfsvorm het beste bij uw onderneming past. Ontvang direct na de test een advies met de belangrijkste aandachtspunten. Wilt u daarna meer weten, vraag advies bij de notaris.

De video's hieronder geven al wat inzicht in verschillende onderwerpen. Waarschijnlijk heeft u na het bekijken nog vragen. Uw persoonlijke situatie komt in een algemene presentatie immers niet in voldoende mate aan bod. We helpen u graag verder.Voorlichtingscampagne Levenstestament: Wie van de drie

Onder de naam 'Wie van de drie' start de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) een nieuwe publiekscampagne. Centraal in de campagne staat het levenstestament, waarin je kunt aangeven wie voor jou beslissingen neemt als je dit zelf niet meer kunt. Het doel van de campagne is mensen te laten nadenken over hun eigen situatie of die van hun naasten. De campagne biedt daarnaast handvatten om deze soms lastige situatie bespreekbaar maken.

Om te inventariseren welke wensen iemand heeft en waar je over na moet denken voordat je een levenstestament kunt opstellen, heeft de KNB een checklist ontwikkeld. De ervaring leert dat vragen over beheer van geld, verkoop van het huis of medische kwesties confronterend kunnen zijn. Toch is het belangrijk dat mensen hier goed en tijdig over nadenken en dit bespreken met hun naasten. De checklist kan ook een hulpmiddel zijn om het gesprek met de notaris voor te bereiden. Deze checklist is te vinden op www.wievandedrie.nl.