Lezing op ons kantoor d.d. 05-10-2015

Uitnodiging Beleggingspresentatie 5 oktober 2015

Beursgoeroe op bezoek in Heerlen

Hoekstra Geurten Notarissen nodigt u graag uit voor een bijzondere presentatie over beleggen verzorgd door Beursgoeroe André Brouwers van het Beleggingsinstituut.
Geachte relatie,


Onlangs heb ik een spontane ontmoeting gehad in Amsterdam met een oud klasgenoot genaamd Andre Brouwers.
Andre heeft mijn man Johan en mij een rondleiding gegeven op de effectenbeurs Beursplein 5 waar hij actief is met zijn bedrijf Beleggingsinstituut. Wij hebben bij hem op kantoor een mini presentatie gekregen over de activiteiten van zijn bedrijf. Het Beleggingsinstituut verzorgt educatie en informatie voor particuliere en professionele beleggers. Zij verzorgen traingingen en coaching trajecten op diverse niveaus alsmede individuele coaching voor vermogenden. Daarnaast ontwikkelen zij belegging strategieën voor grote institutionele beleggers die binnenkort ook voor particuliere beleggers beschikbaar zullen zijn.
Andre heeft 30 jaar beurservaring en is inmiddels een bekende beursgoeroe. Hij heeft voor RTLZ het beursspel ontwikkeld en werkt samen met diverse gerenommeerde partijen waaronder Euronext, RTL en De Financiéle Telegraaf. Andre is een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland en is door een publieksjury tot drie maal toe gekozen tot beste Nederlandse Beursexpert.
Johan en ik hebben hem gevraagd of hij voor geïnteresseerden een presentatie zou willen verzorgen in zijn geboorteplaats Heerlen. Hij is op onze uitnodiging ingegaan en wij vinden het fijn om u als relatie van ons Notariskantoor uit te nodigen voor een presentatie die hij zal verzorgen op maandag 5 oktober a.s. bij ons op kantoor. Informatie over de presentatie treft u hiernaast aan.
Wij verwachten veel belangstelling en hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar derhalve vragen wij u om tijdig uw plaats te reserveren.
Wij zien u graag op 5 oktober 2015 op ons kantoor in Heerlen, adres: Oliemolenstraat 1A, 6411 GJ te Heerlen.
Met vriendelijke groeten,
Johan Hoekstra en Patricia Hoekstra-Geurten


Veilig rendement maken met beleggen, hoe doe je dat in deze tijd.
Het maken van rendement op vermogen wordt een steeds grotere uitdaging. Sparen levert niets meer op, onroerend goed zit in het slop en obligaties bieden te weinig rendement gelet op het risico. Beleggen in aandelen is de afgelopen jaren zeer lucratief geweest, de vraag is echter of dat zo blijft. Een uitdaging voor vermogenden is dan hoe je in deze marktomstandigheden op een veilige manier rendement kunt maken.
André Brouwers van het Beleggingsinstituut zal zijn beleggingsaanpak en visie in een boeiende presentatie voor u uit de doeken doen. Daarbij kijkt hij ook met een kritische blik naar beleggers en de bestaande aanpak van banken en beheerders. Er is daarbij ruim gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen.
Programma en onderwerpen:
19:00 uur ontvangst
19:30 uur aanvang presentatie
- Analyse van de internationale economische situatie
- Wat zijn de grootste bedreigingen voor uw geld
- Ervaringen met beleggen en beleggers
- Hoe moet u denken om succesvol te zijn op de beurs
20:30 uur Pauze
21:00 uur Vervolg presentatie
- Analyse van de financiële markten
- Waar liggen de kansen en hoe profiteert u daarvan
- Veilig rendement maken
- Drie actuele tips en strategieën
22:00 uur gelegenheid tot vragen stellen
22:30 uur borrel en napraten
23:00 uur einde